Restaurant Xavier Pellicer – Barcelona

Restaurant Xavier Pellicer is uitgeroepen tot het beste restaurant voor vegetarische gerechten. Maar niet alleen het eten dat geserveerd wordt maakt het verschil in dit restaurant in Barcelona. Ook de ambiance is bijzonder. Tijdens de restyling en verbouwing van het restaurant is het meeste RVS verdwenen en vervangen door TPB Tech-werkbladen.

Blikvanger

De absolute blikvanger is de houten bar. Achter de bar wordt gewerkt op een TPB Tech-werkblad. Zo kan de gast letterlijk meekijken met de bereiding van zijn gerecht. Net als bij de mise-en-place. Ook voor deze voorbereidende handelingen wordt er een TPB Tech-werkblad  ̶ zonder inductie ̶    gebruikt. Voor bijvoorbeeld het temperen van chocolade is er een apart werkblad met een koude zone, deze is voorzien van een speciale coating.

Finishing Touch

Niet alleen de bar springt eruit, ook de privé-keuken is een plaatje. Daar is niet alleen het werkblad van TPB Tech, maar ook alle wanden. Zo is er één mooi geheel ontstaan.
Het hele pand ademt TPB Tech. Van de tafeltjes tot het bestek; dat zorgt voor de échte finishing touch.